Сцреенсавер

Плаиер сцреенсавер: Схуффле сцреенсавер помоћу листе репродукције за њих

Плаиер сцреенсавер: Схуффле сцреенсавер помоћу листе репродукције за њих

Једноставно промените сцреенсавер. Репродукујте насумичне чуваре заслона и креирајте листу репродукције помоћу сцреенсавер плаиера.